Tablet menu

Vår idé

Alvesta Jazz & Blues är en jazzklubb som är omtalad i hela landet och särskilt av gästande musiker och publik. Eftersom vi alltid anlitat musiker av nationell och internationell signifikans har också ordet spridit sig. Musikerna är mycket glada för hur de blir omhändertagna och av både arrangörer och publik. Klubben sticker ut bland jazzklubbar i Sverige med en progressiv, orädd och ibland äventyrlig programsättning. Vi är stolta över att publik reser långt och att musiker reser ännu längre för att besöka vår klubb!

Föreningen JAZZ & BLUES i Alvesta är en ideell förening av Jazz- och Blues intresserade med huvudmålet att ge möjlighet för älskare av jazz och blues att få utlopp för sina musikaliska intressen på hemmaplan, samt att öka intresset och förståelsen för improviserad musik.

Konsertkvällarna arrangeras i samarbete med bl.a. Musik i Syd
ABF